Osmangazi Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Av. Alptuğ Memişoğulları evinde ölü bulundu.

Memişoğulları’nın Balat’taki evinde cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi.

Memişoğulları’nın ölüm haberi CHP’yi yasa boğdu.

Memişoğulları’nın vefatıyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Grup Sözcümüz Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nın hepimizi kahreden vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Hayatını kaybeden Grup Sözcümüze Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüze başsağlığı ve sabır diliyorum.”

 


Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, da yaptığı paylaşımda “Birlikte yol yürüdüğümüz, değerli kardeşim, Osmangazi Belediye Meclisi Grup Sözcümüz Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Değerli dostum Ahmet Memişoğulları’na, yakınlarına ve Osmangazi Belediye Meclisimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

 

Memlşoğulları için b ugün saat 11.00’de Osmangazi Belediyesi önünde tören düzenlenecek. Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, bugün öğle namazına müteakip Yıldırım Bayezid Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.