YDKBD Bursa Şubesi’nde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrasında belirlenen yönetim kurulunda, görev dağılımları gerçekleştirildi.

Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde yapılan YKDBD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlara göre Esra İnhanlı başkanlığındaki YDKBD Bursa Şubesi’nde, Başkan Yardımcılıklarına Serdal Aktaş ve Cüneyt Adıyaman, Sayman Üyeliğe Emir Özen, Sekreter Üyeliğe Sezen Kor, Üyeliklere de Yusuf Çaycı ve M. Fırat Yılmaz seçildi.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan YDKBD Bursa Şubesi Başkanı Esra İnhanlı, “Bugün, olağan genel kurul sonrasındaki ilk yönetim kurulu toplantımız gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Toplantımızın öncelikli gündem maddesi olağan genel kurul sonrası yönetim kurulumuzdaki görev dağılımını yapmak idi. Aldığımız kararlar neticesinde görev dağılımımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Aldığımız kararların sektörümüze ve derneğimize hayırlı olmasını diliyorum. Mesleğimizin gelişimi, sektör paydaşlarımızın sorunlarının ve taleplerinin daha gür sesle duyurulması adına elimizden geleni yapacağız. Bizlere güvenerek bir dönem daha bu göreve layık gören tüm üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.