28 Dönem Büyük Birlik Partisi Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Kemal Akyıldız ikinci yüzyılının biçimlendirecek 14 Mayıs seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yaklaşan genel seçimler öncesi saha çalışmalarına ağırlık veren BBP 1.Bölge Milletvekili adayı Kemal Akyıldız Beşevler Küçük Sanayi Sitesi’nde bir fabrikada işçilerle beraber öğle yemeği yedi.

İşçilerle beraber yemekhanede öğle yemeği yiyen Akyıldız’a işçiler büyük ilgi gösterdi. Yemekhanede kısa bir konuşma yapan Akyıldız “Bende bir sanayici olarak önce çıraklık ardından kalfalık sonrasında ustalık derken şükürler olsun bir işyeri sahibi oldum. Bugün işyerimde yaklaşık 150 kardeşimiz çalışıyor. Onlar benim çözüm ortaklarım. Ben kazandıkça onlarla paylaşmayı hayat prensibi edinmiş bir ağabeyiniz olarak bugün buraya önümüzdeki seçimlerle ilgili konuşmak için geldim.

 ”Önümüzde tarihi bir seçim var. Bu seçimde halkımız ya Cumhur İttifakı’nı oylayacak ya da diğerlerini. Ya dik duran Türkiye’yi ya da İMF’ten borç almak isteyen zihniyeti.

Ya milli savunma sanayimize devamı ya da ithal edilecek savunma gücünü. Bizler inanıyoruz ki Türk Milleti en doğru kararı verecektir. Bir kez daha Cumhur İttifakı diyecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda sizlerin oyları ile seçilecektir. Büyük Birlik Partisi de grup kurarak Gazi Meclisimiz de teslim edilecektir. Gayret bizden takdir Yüce Allah’ın” dedi.

Kısa konuşmasının ardından işçilerin sorularına yanıt veren ve sorunları için de ilgili mercilere ulaştıracağı sözünü veren Akyıldız’a işçiler başarılar diledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi