Emirsultan Camii'nde akşam namazına müteakip "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için BBP ve Alperen Ocakları tarafından okutulan hatim duasına ve mevlide vatandaşların yoğun katılımı dikkat çekti.

 

Programda Kur'an-ı Kerim, ilahi, salavat, mevlid ve tesbihatlar okunmasının ardından hayatını kaybedenler için dua edildi, hatimler bağışlandı.

Duaların ardından Cami önünde vatandaşlara helva ikramında bulunan BBP ve Alperen Ocaklarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mevlide katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’da yapmış olduğu kısa konuşmada “ Depremin gerçekleştiği ilk günü partimizin görevlendirmesiyle deprem bölgesine gittik. Şanlıurfa ve Adıayaman’da incelemelerde bulunduk, arama kurtarma çalışmalarına katıldık, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm aradık, yetkililere ilettik.

Buradan hiçbir ayrım gözetmeden ülkemizin değişik bölgelerinden deprem bölgesine yardıma koşan esnaflarımıza, siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve her yaştan insanlarımıza ve bölgeye yurt içinden ve yurt dışından destek olan tüm herkese de teşekkür etmek isterim hepsinden Allah razı olsun.” dedi

Konuşmasına Bursa’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi de veren Alfatlı” Bursa’ya döndüğümüz andan itibaren deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızın yaralarını sarma adına BBP ve Alperen Ocakları olarak elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edeceğiz” dedi.