28 Dönem BBP Bursa Milletvekili Adayı Kemal Akyıldız, 14 Mayıs seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Kemal Akyıldız, Demirtaş Lozan Mübadilleri Derneğini ziyaret ederek dernek yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.

Dedelerinin de Lozan Mübadili olduğuna dikkat çeken Akyıldız, “Dedemler de Lozan Mübadili. Onlar da Yunanistan Selanik’ten gelerek Orhangazi Yenisölöz Köyü’ne yerleşmişler. Bugün Bursa’da yaşayan mübadele göçmenlerimiz kent ekonomisine ciddi katkılar sağlamışlardır. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi ‘muhacirler kaybedilmiş toprakların aziz hatıralarıyız’ şeklinde görüşlerini belirtti.

 

14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Akyıldız “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçimlerde Türk halkı oyun kuran mı, üzerine oyun kurulan Türkiye mi diyerek sandığa gidecek. Bir tarafta bölücü terör örgütü ile arasına mesafe koyamayanların desteklediği aday, diğer tarafta ise milli savunması ile, milli duruşu ile zalimlere kafa tutan mazlumların sesi olmaya çalışan aday. Bizler halkımızın sağduyusuna güveniyoruz. Biz Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklerken milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında kendi adayları ve kendi logosu ile baraj derdi olmadan Büyük Birlik Partisi’ne oy istiyoruz. Bu vesile ile sizlerin oylarına talibiz, desteklerinizi bekliyoruz” diyerek görüşlerini paylaştı.

Demirtaş Lozan Mübadilleri Derneği de Akyıldız’a ve BBP’ye önümüzdeki seçimlerde başarılar diledi.

Ziyarette Akyıldız’la beraber BBP Bursa Milletvekili adayları İsmail Demir, Hasan Uslu, Kadriye Öz de hazır bulundu.