Sevgide Hizmette Sınır Yok sloganıyla 142 yıllık belediye tarihine damga vuran hizmetleri hayata geçiren Başkan Kanar, teknoloji ve inovasyon projeleriyle gençleri yeniliklerle buluşturuyor. Duvarsız Eğitim Modelini hayata geçiren Başkan Kanar, Ormankadı Doğa ve Fen Okulunu ilçeye kazandırarak, doğa ile uyumlu yenilikçi uygulamaları hayata geçirdi.

 

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla hayata geçirilen projede; 5700 metrekarelik bir alan üzerine kurulu, 4 açık hava dersliği, 1 kapalı kıl çadır dersliği, 50 metrelik denge parkuru, kitap okuma alanları, tarım uygulama alanları, hayvan barınakları, solucan gübre üretim evi, kum ve kil havuzu, izcilik kamp alanı, 5 ayrı beceri atölyesi, çamur havuzu, 2 kümes, 1 sera, zipline, meyvelik alan ile kompost alanı bulunuyor.

 

Teknoloji keşifleri ve çalışmalarıyla 198 öğrenciye Teknofest Gezisi düzenlediklerini açıklayan Başkan Kanar, 7 Adet fuarın yanı sıra, çalıştay, lansman, toplantı, ulusal ve uluslararası konferansa katılım sağladıklarını açıkladı.

 

Gençlerin çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Başkan Kanar, ‘’ Teknoloji ve inovasyon müdürlüğümüzü hayata geçirerek Mustafakemalpaşa’da teknolojik bir adım attık. Müdürlüğümüz bünyesinde hayata geçirdiğimiz hibe projelerle öğrencilerimize robot temin ediyor, engelleri aşarak ilerleyeceğimiz Otizm Cafe projemiz ile Mustafakemalpaşa’nın çehresini değiştiriyoruz. Özellikle Z kuşağının yoğun ilgi odağı olan teknolojik projeleri ilçemize kazandırarak, gençlere ışık olmanın gururu içerisindeyiz. Her zaman dediğim gibi önce gençler… Her şey onlar için.’’ İfadelerini kullandı.