Başkan Aydın, Yeniköy'deki incelemeleri sırasında, sosyal kompleksin en kısa sürede tamamlanarak Yeniköy Mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını belirtti.

Belediye Başkanı Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Orhangazi gün geçtikçe büyüyor ve gelişiyor. Orhangazi Belediyemiz büyüyor. Aynı zamanda Orhangazi'ye ait olan Uludağ Üniversitesi Yeniköy Meslek Yüksek Okulu da her gün gelişmeye devam ediyor. Bu bağlamda Yeniköy girişinde daha önce başlayan ancak yarım kalan inşaat alanıyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda proje aşamasındayız. Allah'ın izniyle Yeniköy Mahallemizi de işin içine katarak burada düğün salonu, kafe ve farklı alanları içeren güzel bir proje tasarlıyoruz. Projelerimiz tamamlandığında bunu vatandaşlarımıza en kısa sürede duyuracağımızı ifade etmek istiyorum," şeklinde konuştu.

 

AYDIN ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Belediye Başkanı Bekir Aydın, merkez mahalle, çevre mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Aydın, çalışmaları kapsamında Yeniköy Mahallesi'ne giderek geçmiş dönemlerde başlanmış olan sosyal kompleksi inceledi. İncelemeler sonucunda kompleksle ilgili kararlar alan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, daha sonra Yeniköy Mahallesi'nden ayrıldı.