Bursa Hakimiyet Gazetesi Yazarı İlhami Yıldız kongre sürecinde olan AK Parti’nin nabzını tutmaya devam ediyor. Yıldız bugünkü yazısında Mudanya’ya değinmiş.
İşte Yıldız’ın o yazısı…
AK PARTİ MUDANYA’DA İKİNCİ LİSTE ÇIKAR MI?

Kongre sürecinde olan AK Parti’de ilçelerden kulis bilgileri kulağımıza gelmeye devam ediyor. Bu bağlamda AK Parti’ Genel Merkezi’nin Bursa’da devam dediği ilçelerden biri de Mudanya idi. Mevcut ilçe başkanı İnci Söğütlü ile devam kararı alındı.
Bu karara rağmen kulağımıza gelen bilgilere göre daha önceki yönetimlerde görev yapan Erdal Kaya’nın başkanlığında başkan vekilliği de yapan Mustafa Özer Özçelik’in liste hazırlığı içerisinde olduğunu öğrendik.
Yakın çevresine aday olacağını söyleyen Özçelik bakalım gerçekten aday olacak mı?

Bekleyip, takip edelim…
Öte yandan yazı kongrelerden açılmış iken devam edelim. Orhaneli ve Büyükorhan’ın ilçe kongreleri 27 Mart 2020 tarihinde Harmancık ve Keles kongreleri ise 29 Mart 2020 tarihinde olması kesinleşti.

yazının tamamına bu linkten ulaşabilirsiniz…