“Hiçten HİÇ’e 8. Yıl” sloganı ile yola çıkan Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin (BHİD) alt markası Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödülleri’nin kazananları belli oldu.

 

 

Koronavirüs nedeni ile başvuruların uzatıldığı, Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin alt markası olan 8. HİÇ Ödülleri’nin kazananları belli oldu. Bu yıl 31 Mayıs’a uzatılan başvuru süreci sonrasında online olarak gerçekleştirilen jüri toplantısı ile kazanan projeler belli oldu. Her yıl kendini geliştiren ve ödül kategorilerine eklemeler ve farklılıklar katan HİÇ Ödülleri’nde bu yıl, ÜNİ PR İletişim Fakülteleri başlığının altına “Sosyal Sorumluluk”, “Pazarlama İletişimi” ve “Kurumsal İletişim” kategorileri eklendi.  Böylece iletişim fakültesi öğrencilerine ait projelerin farklı kategorilerde daha ayrıntılı değerlendirilmesi sağlandı.

 

“KAZANANLARI KUTLUYORUM”

 

Konuyla ilgili bilgi veren Bursa Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmezay, bu yıl süreç uzasa da güzel projelere ev sahipliği yapmaktan ve onları değerlendirmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Projelerin her yıl arttığına, ulusal ve yerel markaların ilgi gösterdiğine dikkat çeken Sönmezay, “Birbirinden değerli jüri üyelerimiz ile ilk kez online olarak gerçekleştirdiğimiz jüri toplantımız çok verimli geçti. Şimdiden kazanan projeleri kutluyorum. Bilindiği gibi kazanan projeleri ödül gecesine kadar açıklamıyoruz. Bu yıl ödül töreni ile ilgili sürecin nasıl işleyeceğini pandemi kurulunun aldığı kararlar doğrultusunda belirleyeceğiz. Bununla ilgili netlik sağlandığında gerekli açıklamaları yapacağız. Şeffaf, güvenilir ve adil bir ödül süreci içinde olmaktan çok mutluyuz. Bize güvenen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

JÜRİ ÜYELERİ

 

Bu yıl “Hiçten HİÇ’e 8. Yıl” sloganı ile yola çıkan HİÇ Ödülleri’nin jüri komitesini BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Kurumsal İletişim Müdürü Canan Soysal, Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Özdemir,  Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fak. Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Levent Özkoçak, Marka Mühendisi Ömürden Sezgin, Marka Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Özge Kanat ve BHİD adına BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmezay oluşturuyor.