CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve CHP Nilüfer Meclis Üyesi adayları ile birlikte Nilüfer Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Saldız ve üyelerini ziyaret etti. Küçük Sanayi Sitesi’ndeki hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Özdemir, esnafın sıkıntılarını dinledi. 

 

Ekonomik olarak zor günlerin yaşandığını belirten CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Özdemir, bu konuda esnafın zorlandığını da gördüklerini söyledi. Esnafa önem verdiklerinin altını çizen Özdemir, seçildiklerinde esnaf çalıştayı yapacaklarını kaydetti. Burada sorunların ele alınacağını ifade eden Özdemir, çözümü noktasında da ‘Ben yaptım oldu’ bakış açısıyla değil, ortak aklı kullanacaklarını vurguladı. 

 

Nilüfer Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Saldız da yerel yönetimlerle her zaman diyalog içinde olmak istediklerini belirterek, Şadi Özdemir’e seçimlerde başarılar diledi.