Feriha Uyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf alanı öğrencilerinin hazırlığı resim ve fotoğraf çalışmaları Müzeler Haftası kapsamında Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Göç Müzesi’nde sergileniyor.

 

Düzenlenen sergide Feriha Uyar MTAL Okul Müdür Başyardımcısı Yusuf Demir, “Bugün Grafik ve Fotoğraf alanı öğrencilerimizin kendi hayal güçleri ve öğretmenlerimizin teorik bilgileriyle birleştiği çalışmaların sergisindeyiz. Geldiğiniz için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yunus Bulut, “Bildiğiniz gibi okullarımız, çocuklarımız bizlerin geleceği. Dolayısıyla bugün burada çok büyük bir etkinlikte bir aradayız. Müzelerimiz sadece ismen değil anlam olarak baktığımızda kültürümüzü, mirasımızı geleceğe taşıyan eser numuneleridir. Bu etkinlikte katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başladı. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin en büyük aracının eğitim olduğuna inanıyoruz. Geçmişten geleceğe uzanan köprüyü biz burada görüyoruz ve yarınlar adına da umutluyuz” diye konuştu.