CHP Nilüfer Belediye Başkan adayı Şadi Özdemir, “Örgütümüzle bütünleşik, ortak akılla birlikte yöneteceğiz. Daha güzel Nilüfer, daha güzel Bursa olsun diye tüm meclis üyelerimiz de emek veriyorlar. Buralarda beklentisiz çalışmanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin saha çalışmaları hız kazandı.

 

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir’in Demirci Mahallesi’ndeki seçim ofisi CHP Nilüfer Meclis Üyesi Adayı Salih Güleç’in katkılarıyla açıldı.

 

Düzenlenen seçim ofisi açılışına, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, CHP Nilüfer Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

 

İlk olarak seçim ofisi açılışında söz alan CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, birlik ve beraberlik mesajı vererek, mutlu olduklarını ifade etti.

Şahin, “Kırsalda genç, dinamik, yeni fikirleri olan, önümüzde yeni bir vizyon çizecek bir ekip var. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını yeniden göndere çekeceğiz. Biz Nilüfer’i her türlü alacağız. Önemli olan Büyükşehir’i almak” dedi.

 

“SORUNLARI TESPİT ETMEK VE HIZLA ÇÖZMEK İÇİN SİYASİ BİR MÜCADELEYE BAŞLIYORUZ”

CHP Nilüfer Meclis Üyesi Adayı Salih Güleç, “Bu bayrak yarışında, yeni dönemde Nilüferimizi şahlandıracak olan Şadi Özdemir başkanıma da çıktığı bu kutlu yolda üstün başarılar diliyorum. Bizler meclis üyesi adayları olarak Şadi Başkanımızın yönetiminde mahallelerimizin sorunlarını tespit etmek ve hızla çözüme kavuşturmak üzere çok kıymetli bir siyasi mücadeleye başlıyoruz. Bizlere güvenerek önseçim sandığından başarıyla çıkaran büyük örgütümüze hepinizin huzurunda teşekkür etmeyi bir borç olarak görüyorum” diyerek konuşmasına başladı.

“HEP BERABER DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Güleç, gerçekleştirdikleri seçim ofisi açılışının sadece fiziki bir ortam olduğunu söyleyerek, “Ben Salih Güleç olarak sizlere söz veriyorum. Bundan önce nasıl köyümün, mahallemin, Nilüfer’in emrinde çalıştıysam bundan sonrada 7 gün 24 saat, partimin, belediyemin, 530 bin nüfuslu ilçemiz Nilüferin gülümsemesi için gece gündüz çalışacağım. Nilüfer’de DEĞİŞİM panolarıyla seçmenden oy isteyenlere buradan bir çift sözüm olacak. Evet, değişim olacak…Hep beraber değiştireceğiz. 31 Mart akşamı Bursa Büyükşehir Belediyesi CHP’li bir belediye başkanı ile tanışacak. Yerel Yöneticiliğin marka ismi Mustafa Bozbey Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Nilüferimizde ve Bursa’da DEĞİŞİM gerçekleşecek ve o panolardan verilen mesajlar gerçek olacak” dedi.

 

“DURMAK TÜKENMEK BİLMEZ HIZLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Güleç, “Gülümsemek 20 yıldır Nilüfer’e çok yakışıyor, 31 Mart akşamı gülümsemek Bursa’mıza da çok yakışacak. Seçim ofisi açılışımıza göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü her birinize ayrı ayrı kalpten şükranlarımı sunarım. Durmak tükenmek bilmez hızla çalışmaya devam ediyoruz… Aday tanıtım toplantısında söylemiştim buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum az laf çok iş” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

“NİLÜFER’İ DAHA İLERİYE TAŞIMAK HEPİMİZİN GÖREVİ”

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, “Biz Nilüfer’i anlatıyoruz. Bursa’da da anlatıyoruz. Başka şehirlerde örnek gösteriyor. Nilüfer’i gülümseten ve Türkiye’yi gülümsetmek için örnek projeler üreten tüm yöneticilere, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bunların daha güzelini yapmak, Nilüfer’i daha iyi ileriye taşımak hepimizin görevi. Bursa’yı kazanacağız. Biz sadece laf anlatmıyoruz. Emanet ettiğimiz şehirleri yönetenlere de, ‘Ne yaptınız? Önce projeleri gösterin’ diyoruz” diye konuştu.

 

“ŞİMDİ YENİ ADAYIMIZLA BİRLİKTE YOL YÜRÜME ZAMANI”

CHP Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Salih Güleç’i bu seçim ofisine katkılarından dolayı kutluyorum. 20 yıldır Nilüfer’i Nilüfer yapmak için çok yol aldık. 20 yıl öncesine göre ciddi farklar var. Bunu sizlerle birlikte yol yürüyerek yaptık. Kötü bir dönem de geçirdik son 5 yıl içerisinde. Ekonomik kriz, pandemilerle mücadele ettik. Bu yolda bana göstermiş olduğunuz yol arkadaşlığınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi yeni adayımızla birlikte yol yürüme zamanı” dedi.

 

“NİLÜFER 25 YILDA MARKA KENT SINIRINI ÇİZDİ”

CHP Nilüfer Belediye Başkan adayı Şadi Özdemir ise, “Güzel ışıklar Demirci’den yanıyor. Bu bölgeler çok kıymetli. Partimiz ön seçim yaptı. Ön seçim çok doğru bir şey. Deneye deneye doğruyu bulacağız. Ön seçim olunca kırsalın güneyinin ve kuzeyinin temsilcileri de oldu. 25 yılda Nilüfer’in geldiği bir yer var. Marka kent sınırı çizdi. Her iki Belediye Başkanımız da ömürlerinin koca 20 yılını verdiler. Turgay Erdem Başkanımız her zaman yanımızda oldu, deneyimlerinden faydalandırdı. Örgütümüzle bütünleşik, ortak akılla birlikte yöneteceğiz. Daha güzel Nilüfer, daha güzel Bursa olsun diye tüm meclis üyelerimiz de emek veriyorlar. Buralarda beklentisiz çalışmanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum” ifadelerini kullandı.