Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) tarafından, yenilenen yüzüyle DOSAB Restoran’da düzenlenen geleneksel iftar programı, sanayici ve iş insanlarını bir araya getirdi.

ÇEVİKEL: SES GETİRECEK ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Yoğun katılımla gerçekleştirilen iftar organizasyonunun açılış konuşmasını yapan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, “Yakın zamanda gerçekleşen Genel Kurulumuzda teveccüh göstererek beni yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçen sevgili üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yaptığımız çalışmalarla sanayicilerimize, iş dünyamıza ayrıcalıklı hizmetler sunmaya odaklandık ve başardık da. Önümüzdeki dönemde de artan enerjimiz ve çalışma azmimizle ses getirecek çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Gücümüzün farkındayız. 582 faal firması, 45 bin çalışanıyla 4,5 milyar dolar ihracat potansiyeli olan bölgemizdeki sanayicilerimiz için yaptığımız çalışmalarla sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin en güçlü OSB’lerinden biri olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖZSOY: ÖRNEK ALINAN BİR OSB’YİZ

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ersan Özsoy da “Pandemi sonrası gerçekleşen ilk iftarımızda bölgemizin sanayicileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bölge olarak ekonomiye çok önemli katkılar sunmaya devam ediyoruz. Sanayicimizin girdi maliyetlerini azaltmak, ihracat gelirlerini artırarak bölgemize ve ülkemize katkı sağlamak için gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar birçok çalışmayı başarıyla hayata geçirdik. Bölgemiz, üretim ve ticaret potansiyeliyle yıldızı parlayan, yaptığı vizyoner yatırımlarla örnek alınan bir konumda. 11 Haziran’daki Genel Kurulumuzun ardından da bölgemizin değerini yükseltecek, OSB’deki firmalarımızın rekabet gücünü artıracak birçok projeyi daha hayata geçirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.