Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) yönetimi AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez’i ağırladı.

GESİAD Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede genel ekonomik durum ile iş dünyası ve Bursa’nın meselelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte Başkan Yardımcısı Ömer Kocakuşak’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten GESİAD Başkanı Murat Kaya, “1991 yılında kurulan GESİAD’ın üyeleri, geride kalan 30 yılda hep Bursa ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak için çalışmışlardır. Bugün de 165 üyemiz, yaklaşık 14 bine kişiye istihdam sağlıyor olmanın yanı sıra değişik sektörlerdeki üretimleri ve ihracatları ile ülkemiz ve Bursamızın ekonomisine katkı sağlamayı sürdürmektedir” şeklinde konuştu.

Kaya’nın GESİAD faaliyetleri hakkındaki bilgilendirmesinde sonra konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez de “GESİAD’ın bütün üyelerine yaptıkları üretim, ihracat ve sağladıkları istihdam nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu dönemdeki değerli çalışmalarınız ülkemiz için çok önemli. Bizler de sizlere yardımcı olabilmek için üzerimize düşecek her türlü görevi yapmaya hazırız” dedi.

Ziyaret değişik konulardaki karşılıklı görüş alışverişi ile tamamlandı.