TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Saim Kılavuz, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın yanı sıra BTSO Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere Bursa’daki SİAD’ların Başkan ve Yöneticileri ile kamu yöneticileri ve TÜMSİAD üyeleri katıldı.

İftar programında konuşan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, “Dostluğumuzu, kardeşliğimiz, birlik beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla yapmış olduğumuz iftar programımıza katılımınız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kıymetli misafirlerimize katılımları için teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuklara hitap eden TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan da, “Zor zamanlar geçirdik, bir pandemiden çıktık, bir arada olmayı, beraber yemek yemeyi özlemişiz. Ancak her zorluktan sonra bir kolaylık var. Millet olarak sahip olduğumuz nimetlerin farkında olmalıyız. Allah kadrini, kıymetini bilenlerden eylesin. Bu dünyanın yaşamış olduğu ticari savaşlarda ülkemizde de doğal olarak bazı stresler, sorunlar oluşuyor. İş dünyası olarak bizler de bu stresleri, almayı, satmayı her zaman konuşuyoruz, öncelikle sorunları iyi analiz etmemiz lazım. Stokçuluktan uzak durulmalı. Bu tür algı çalışmalarına fırsat vermemeliyiz. Güçlü bir ülkeyiz. Ülkemizin aydınlık geleceği için birlikte üretmeye devam devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İftar programının onur konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala yaptığı konuşmada, “Türkiye olarak konjonktürel kötüleşmelerden çok fazla etkilenmedik. Türkiye’nin istikameti bellidir. Gidişatı bellidir. Zaman zaman sıkıntılar olabilir ama Türkiye güçlü bir şekilde hedeflerine doğru ilerliyor. İşadamlarımız olarak önümüzdeki süreçteki fırsatları değerlendirmeye hazırlanmalısınız” dedi.