Bursa Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Sibel Polat, Dr. Öğr. Üyesi Gözde Kırlı Özer, Yüksek Şehir Plancısı Uluay Koçak Güvener, Arş. Gör. Bengisu Özkılavuz, Arş. Gör. Şule Ayengin, Arş. Gör. Bahar Baylan ve öğretim görevlisi olarak görevlendirilen Orhangazi Belediyesi Yüksek Şehir Plancısı Beyza Tunca ile proje sahibi bölüm öğrencileri, projelerini sundu. Üniversite öğrencileri ve akademisyenler, sunum öncesinde Belediye Başkanı Bekir Aydın'a katkılarından ötürü teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çok değerli hocalarımıza, başarılı çalışma arkadaşımız Beyza Tunca'ya ve pırıl pırıl genç öğrencilerimize Orhangazi’miz için ortaya koydukları muhteşem projelerden ötürü çok teşekkür ediyorum. Marmara'nın Zümrüt'ü güzel Orhangazi’miz, böyle başarılı projeler sayesinde örnek bir şehir olacaktır," dedi.

 

Öğretim görevlisi Beyza Tunca da bir açıklama yaptı. Tunca, "Saygıdeğer hocalarımız ve sevgili öğrencilerimizle birlikte Orhangazi’miz için hazırladığımız projelerimizi, başkanımız Sayın Bekir Aydın ve teknik ekibine sunduk. Kentsel tasarım dersi kapsamında yapılan çalışmalara Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aydın'ın vermiş olduğu destekler için teşekkür ziyaretinde bulunduk," ifadelerini kullandı. TACTICAL URBANISM NOW uluslararası tasarım yarışmasına Belediye Başkanı Aydın’ın desteğiyle katılım sağlayan kentsel tasarım projeleri, bizzat tasarlayan öğrenciler tarafından Başkan Bekir Aydın ve teknik ekibine sunuldu. Aydın ilerleyen zamanlarda da benzer projeleri desteklemeye devam edecek.