Seçim çalışmaları kapsamında sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan Osmangazi'yi karış karış gezen Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Bursa Mahrukatçılar Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Göreve geldiği günden bu yana sürekli olarak esnaf buluşmaları yaptıklarını şimdi de seçim çalışmaları kapsamında esnafla bir araya geldiklerini ifade eden Dündar, "Bizler geride kalan 3 dönemde yaptığımız hizmetler ile sizlerin karşısındayız. Biz hangi mahalleye gitsek belediyemizin bir hizmetini görüyoruz. O kadar çok iş yaptık ki artık yaptıklarımızı unutur duruma geldik. 1 milyonluk nüfusa, 136 mahalle, 8500 cadde ve sokağı sahip ilçemizin her noktasında olmaya çalışıyoruz. Çok büyük bir ilçede yaşadığımız için ulaşamadığımız noktalar oluyordur. Biz bedenen gidemesek bile hizmetlerimizle orada oluruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bizler bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin, çalışmaların referansı ile sizlerde 31 Mart günü için de destek istiyoruz" dedi.

 

Bursa Mahrukatçılar Sitesi'nin Türkiye'deki en güzel mahrukatçılar sitesi olduğunu dile getiren Dündar, "Mahrukatçılar esnafı, daha önce Soğanlı Mahallesi'nde faaliyet gösteriyordu. Biz, o bölgede Soğanlı Millet Bahçesi'ni inşa ederken, mahrukatçı esnafının da yeni bir bölgeye taşınması durumu ortaya çıktı. Ortak bir yol haritası belirleyerek Türkiye'nin en güzel mahrukatçılar sitesini meydana getirdik ve esnafımızı şimdi bulunduğumuz alana taşıdık. Sizlerin bu güler yüzü, aynı zamanda Osmangazi'nin de güler yüzü. Allah hayırlı işler versin, kazancınızı bereketli eylesin" diye konuştu.

 

"BİZİM DESTEĞİMİZ MUSTAFA BAŞKANDAN YANA"

Bursa Mahrukatçılar Derneği Başkanı İbrahim Kurt, ziyaretinden dolayı Dündar'a teşekkürlerini sunarak, "Osmangazi, Türkiye'de borcu olmayan ender belediyelerdense; bu, dürüstçe ve mertçe çalışan Mustafa Dündar sayesindedir. Mustafa Başkanımız Bursa'ya çok önemli eserler kazandırdı. Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi ve Osmangazi Meydanı gibi eserler şehrimize büyük değer kattı. Başkanımız bu görevi başarıyla yürütüyor. İnşallah görevini 31 Mart tarihinden sonra da sürdürecektir. Bursa Mahrukatçılar Sitesi, Türkiye'deki diğer mahrukatçılar için örnek bir yer oldu. Soğanlı Millet Bahçesi inşaatı dolayısıyla bizler o bölgeden taşınmak durumunda kaldık. İlk etapta biraz canımız sıkıldı ancak şimdi orada ortaya çıkan eseri görünce gurur duyuyoruz. Bizim desteğimiz Mustafa Başkanımızdan yana. Allah çıktığı yolda kendisini mübarek eylesin" dedi.