Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde vatandaşlar teravih namazını kılıp, Kur’an-ı Kerim tilaveti dinleyerek dualar etti. Mübarek gecede, İnegöllüler de tüm camilere akın etti. İnegöl Belediyesi, Kadir Gecesi özel programında Organize Sanayi Bölgesi Camiinde Kuran-ı Kerim’i güzel okuma yarışması birincisi Hafız Sanaullah Habib ile İnegöllüleri buluşturdu.

İftar sonrası binlerce vatandaş, Kadir Gecesi programı için OSB Camisine akın etti. Belediye Başkanı Alper Taban da beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve parti yöneticileri ile meclis üyelerinin katılımıyla OSB Camisindeki Kuran-ı Kerim tilavetine katıldı. Yatsı öncesi Kuran-ı Kerim’i güzel okuma yarışması birincisi Hafız Sanaullah Habib, kıratıyla camiyi dolduran vatandaşların gönüllerini mest etti.

Teravih namazı çıkışında İnegöl Belediyesi tarafından cemaate Osmanlı Şerbeti ikramları yapılırken, Başkan Alper Taban da cami avlusunda vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe halkının kandilini kutlayan Başkan Taban, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.