CHP İl Başkanlığı'nın uzun zamandır faaliyetini sürdürdüğü Kent Meydanı Ortaklar İş Merkezi 2'nci kattaki 8 büro mart ayı sonunda CHP tarafından satın alınmıştı. Tapunun partiye geçmesinin ardından tadilat projeleri hazırlandı. 8 Temmuz'da başlayan çalışmalarda tavanda zemine, yan duvarlara kadar yeni proje uygulandı. Böylelikle toplantı odası büyütüldü, mobilyalar yenilendi, makam odası ve idari ofisler modern bir görünüme kavuştu.

 

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, 9 Şubat 2020'deki il kongresinde partiye il binası kazandırma yönünde verdiği sözü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım başta olmak üzere tüm örgütümüz satın alma aşamasından tadilata kadar çok değerli katkılar sundular. Yapılan harcamaların ilk adımı Genel Merkezimizin katkısıyla atılmıştı. Nihayetinde katkı verenlerin desteğiyle çalışmalar tamamlandı. İktidara yürüyen partimiz için güzel bir çalışma ortamı sağlandı. Katkı sağlayan partililerimiz ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Daha önce de söylediğim gibi, bu binadan iktidar çıkacak" dedi.

 

Karaca, sözlerini şöyle tamamladı:

"Muhalefet partileri tarafından erken seçim talebi güçlü şekilde dile getiriliyor. Biz de sürekli sahadayız, erken seçim aslında sokaktaki vatandaşın talebi. Vatandaş, ekonominin çok kötü yönetildiği, kutuplaşmanın zirve yaptığı bu dönemi hızla geride bırakıp, umutlu yarınlara kavuşmak istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Millet İttifakı ortaklarımızla birlikte İktidara adayız. Demokrasiyi ilk kuran parti CHP idi, ucube tek adam rejimini değiştirerek parlamenter demokrasiyi yeniden kuran da yine CHP ve İttifakımız olacak. Türk Lirasının her gün devalüasyona uğradığı, sürekli değer kaybettiği, akaryakıta her gün zam yapılmak zorunda kalınan bu feci ekonomik ortamda, ülkemizin kaybedilecek daha fazla zamanı yoktur. Türkiye'de bir an önce sandığa gidilmelidir."