Canbolat’ın paylaşımı şu şekilde:

Saygıdeğer Bursalılar;

Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven ortamı içerisinde girmelerini temin etmek, genel güvenliğin asayişin muhafazası ile kamu düzenini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığımızın Genelgeleri doğrultusunda ilimizde yılbaşı güvenlik tedbirleri alınmıştır. Bu kapsamda;
1- Yeni yılda Uludağ bölgesini tercih eden vatandaşlarımız için güvenlik ve trafik tedbirleri alınacaktır.

2- Belediye, Emniyet ve Jandarma personelince yılbaşı nedeniyle görevlerin aksamaması için en üst seviyede tedbir alınarak, nöbet hizmetleri aksatılmadan yürütülecektir. Yılbaşı tatili süresince trafik düzeninin etkin şekilde sağlanması amacıyla karayollarındaki ulaşımın normal akışı için gerekli tedbirler alınacaktır.

3- Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezleri, havalimanları, otogar ve toplu taşıma araçlarına ait istasyonlarda, vatandaşımızın yoğun ilgisinin bulunduğu ve kutlama gerçekleştirilen meydan, alan, restoran, kafe ile eğlence yerlerinde, güvenlik ve trafik birimlerimizce tüm emniyet tedbirleri alınacaktır.

4- İl Sağlık Müdürlüğünce acil durumlar için hastane ve toplum sağlığı merkezlerinde gerekli hazırlıklar yapılarak yeterli sayıda sağlık personeli hazır bulundurulacaktır.

5- Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığınca yılbaşı tatili süresince itfaiye, zabıta, su ve temizlik birimlerinde yeterli personel görevlendirilerek oluşabilecek ani durumlara karşı tedbirli olunacaktır.

6- Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce yetiştirme yurdu öğrencilerine ve huzurevinde kalan vatandaşlarımız ile ilgili her türlü kolaylık sağlanacak ve gerekli tedbirler alınacaktır.

7- Telefon, doğalgaz, elektrik kesintileri ve arızalarına karşı tüm önlemler alınacaktır.

2023 Yılını Huzur ve Güven İçinde Karşılayabilmek İçin Gerekli Tedbirlerimizi Aldık.