28 Dönem BBP Bursa Milletvekili Adayı Kemal Akyıldız, Türkiye’nin ikinci yüzyılının biçimlendirecek 14 Mayıs seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BBP  Bursa 1.Sıra Bölge Milletvekili Adayı Kemal Akyıldız bayramın ikinci gününde partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

 

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ TBMM’DE GRUP KURACAK…

BBP Bursa Milletvekili Adayı Kemal Akyıldız seçim koordinasyon merkezi açılışında yapmış olduğu açıklamada “ Yaşanılan zorlu süreçlerin ardından Türkiye yeni yüzyılında dünyada büyük güç olma yolunda ilerliyor. Bu gücün de siyasi yelpazedeki adı Cumhur İttifakı olacaktır. Bizler de BBP olarak Cumhur İttifakı olarak kendi adaylarımız ve kendi amblemiz ve kendi adaylarımız ile seçim barajı sıkıntısı yaşamadan gireceğimiz bu ilk seçimde Büyük Birlik olarak grup kuracağımıza inancımız tamdır. Bizler de milletvekili adayı olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Seçim bölgemizde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyoruz.

 

14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerde hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha milletvekili seçilecek hem de Cumhur İttifakı TBMM’de çoğunluğu sağlayacak. BBP olarak da grubumuzu kuracağız” şeklinde görüşlerini açıkladı.