Asriad ve GençAsriad 3. Yürütme Toplantısı Genel Başkan İbrahim Cemil Yıldız'ın başkanlığında İstanbul Elite Worl Florya Otel'de gerçekleşti.

Asrın İş İnsanları Derneği ve Genç Asriad Genel Merkez Yönetimi tarafından üçüncüsü düzenlenen ve şube başkanlarının hazır bulunduğu yürütme toplantısı geniş katılım ile gerçekleşti.

Şubelerin genel merkez ile koordinasyonu, iş insanlarının başlıca sorunları ve çözüm önerilerinin ele alındığı programa Asriad Bursa Şube Başkanı Mehmet Karakoyun ile Genç Asriad Bursa Şube Başkanı Osman Karabağ ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Şube başkanlarının sırayla söz aldığı programa Kıst Çağrısı ve Genel Başkan İbrahim Cemil Yıldız'ın sürükleyici konuşması damga vurdu. İki oturumla gerçekleşen toplantıda sonuç bildirgesine İsrail'in Gazze soykırımı da işlendi. Bildirgede ayrıca iş dünyasının temel sorunları yer alırken toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.
SONUÇ BİLDİRGESİ

ASRİAD 3. Yürütme Kurulu Toplantısı, Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Genel Merkeze bağlı şubelerin katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda “Dünyanın İnsanlık Sınavı” ana teması doğrultusunda değerlendirmeler ve irdelemeler yapıldı.

Küresel sistemin birkaç üye etkisiyle nasıl kilitlendiği çok acı bir şekilde tecrübe edilmektedir. İnsanlık adına bu sistemin mutlaka değiştirilmesi ve hakkaniyet zemininde yeniden dizayn edilmesi elzem hale gelmiştir. Dünya; hukukun üstünlüğü, insan hakları, demokrasi gibi kavramları yeniden ele almalı ve onların temsilini dürüst güçlere teslim etmelidir.

ASRİAD olarak var gücümüzle bu değişimin destekçisi olacağımızı, her platformda da konuyu gündem yapacağımızı da beyan ediyoruz.

Böyle yakıcı bir gündemin ağırlığı altında olsa da ülkemizin ve iş hayatının sorunları, ülkemiz ve dünya ekonomisinin genel durumu değerlendirilmeye çalışılmıştır.

Yapılan değerlendirmelerle ilgili özet sonuçları, Sonuç Bildirgesi’nde ifade edildiği şekilde maddeler halinde kamuoyunun bilgisine sunarız.