31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Bursa’da kullanılan oylar sayılırken, sonuçlar netleşti. Bursa Büyükşehir Belediyesi için mevcut başkan AK Partili Alinur Aktaş ile CHP’nin adayı Mustafa Bozbey’in isimleri öne çıkıyordu. CHP’li Bozbey, Bursa’da uzun yıllardır devam eden AK Parti egemenliğine son verdi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sonuçlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

İşte Gürkan’ın açıklaması:

“Milletimizin, hemşehrilerimizin iradesi her şeyin üzerindedir!

Demokrasi anlayışımızın gereği olarak sandıktan çıkan bu tercihe saygı duyuyor, bize desteğini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bugün, Cumhur İttifakı çatısı altında kazandığımız Belediye Başkanlarımızı tebrik ediyor ve muvaffakiyetler diliyorum.

Bizler, memleketimize, hemşehrilerimize, hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolda, durmadan, duraklamadan, rehavete kapılmadan yürümeye devam edeceğiz elbette!

Sevdalısı olduğumuz, yürekten sevdiğimiz Bursa’mıza, kıymetli hemşehrilerimize ilk göreve geldiğimiz günden beri canla başla hizmet ettik, şehrimize sayısız dev eserler kazandırdık.

İlçe Belediye Başkanlarımız #GerçekBelediyecilk vizyonu ile hizmetlerine devam edecek, milletimizle olan gönül bağını daha da güçlendirecek, buna hiç şüphe yok!

Değerli hemşehrilerim, kıymetli AK gönüllüler, memleket sevdalıları; bundan sonraki süreçte, AK Parti’mizin bayrağını, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde taşımaya gururla devam edeceğiz.

Bu duygularla, sandığa gidip hür iradeleriyle oy kullanan tüm hemşehrilerimize, seçim sürecinde canla başla çalışan AK Parti teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev alan tüm dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Yeni başlangıç ve yeni hedeflerle, #DurmakYokYolaDevam”