Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. Bölge 1. Sıra Adayı Ekrem Alfatlı, bugün Osman Gazi ve Orhan Gazi Türbesi önünde partililerle bir araya geldi.

BBP Bursa Milletvekili Adayı Alfatlı, BBP Bursa teşkilatları ve çok sayıda partilinin de katıldığı toplantıda seçim çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

 

Türbe ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Alfatlı, “Bizler kurulduğumuz günden bu yana tüm seçim startlarımızı ecdadımıza dua ederek başladık. Bugün de Osman Gazi ve Orhan Gazi atalarımıza, şehitlerimize dua ederek başlıyoruz. Resmi olarak hem adayların tanıtımı hem de çalışmalarımıza dualar ile başladığımızı söylemek istiyoruz. Vatanımızın, bayrağımızın birliği noktasında şehitlerimizi ziyaret edeceğiz, esnafımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz. Adaylarımız milli, yerli hepsi vatanını, bayrağını seven kardeşlerimiz. Bursa’nın sorunlarını, mahallelerini, ilçelerini karış karış biliyoruz. Aday olan arkadaşlarımız inşallah gazi Meclis’imizde tüm sorunların çözülmesi noktasında canla başla çalışacaklardır. Ebedi siyası liderimiz Muhsin Başkanımızdan bayrağı aldık ve bunu gururla devam ettireceğiz” dedi.

 

Konuşmasının ardından çarşı esnafını ziyaret eden Alfatlı, vatandaşlarla görüştü. Ayrıca Ekrem Alfatlı, çarşı esnafının bayramını da kutladı.