AK Parti sevdalısı coşkulu kalabalığın karşıladığı Başkan Gürkan ve beraberindeki heyet, mahalle sakinleri ve esnafıyla da biraraya gelerek talep ve önerilerini tek tek not aldı. Mahalle meydanında düzenlenen organizasyonda partililer ve vatandaşlara seslenen Davut Gürkan, meydanda biraraya gelen AK yüreklerin oluşturduğu manzaradan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gürkan, Bursa’nın her dönemde partilerine verdiği destekle başarılarının itici güçlerinden olan Bursa Halkı’na teşekkür etti. Gürkan, üye çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, Bursa Halkı’nın partilerine ve teşkilatlarına olan güveni sayesinde üye çalışmalarındaki hedeflerine fazlasıyla ulaşacaklarına olan inancını dile getirdi.

Gürkan, “Bursamız her zaman davamızın ve hedeflerimizin yanında oldu ve olacaktır. İnşallah Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve sizlerin desteği ile ülkemize kattığımız kazanımları taçlandıracak hizmetlerin önündeki kapıları tamamen aralayacak olan 2023 ve sonrasındaki hedefleri önünde emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu yolda bizlere destek veren, yanımızda olan siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Programın ardından AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, il ve ilçe yöneticileri tarafından yeni üyelere rozetleri takıldı.