Tarımın ve tarihin merkezi Yenişehir’de, Yenişehir Belediyesi tarafından örnek çalışmalara imza atılıyor. Tarımsal kalkınma ve altyapı projeleri gibi tarih ve turizm alanında da önemli çalışmalar yürüten Yenişehir Belediyesi, salgın nedeniyle halk sağlığı konusunda da tedbiri elden bırakmıyor.

Yenişehir Belediyesi tarafından kurulan ekipler, ilçe genelinde 71 mahallede ibadete açık olan 90 camide dezenfeksiyon ve halı temizliği başlattı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “Yaklaşan ramazan ayı öncesi böyle bir çalışma başlattık. İbadethanelerimizin iç temizliğinden çevre düzenlemesine her ihtiyacıyla yakından ilgileniyoruz. İçinde bulunduğumuz şu mübarek günlerde inşallah ilçemizde var olan dayanışmanın, birliğin, beraberliğin ve huzurun tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyoruz” dedi.

Bu arada 10’u merkez 61’i kırsal mahallede olmak üzere 90 camide yapılan temizlik ve hijyen çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, çalışmalarından ötürü Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’a teşekkür etti.