Geçen hafta gerçekleştirilen Genel Kurul’da Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şube Başkanı seçilen Ahmet Parseker, ilk Yönetim Kurulu Toplantısı’nda üyelerin karşılaştıkları sorunları çözmek için yoğun çaba sarf edecekleri mesajını verdi. Görev dağılımı da belli oldu.

 

ONLINE ETKİNLİKLER SÜRECEK

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte yeni dönemin yol haritasını çizen TÜGİAD Bursa Şube Başkanı Ahmet Parseker, yeni dönemde iz bırakacak çalışmalar yapacaklarını belirterek

“Görev dağılımının ardından yapacağımız ziyaretlerle birlikte faaliyetlerimiz için kolları sıvayarak yeni dönemde derneğimizin başarı çıtasını yükselteceğiz. Üyelerimizi ihtiyaç duydukları konularda bilgilendirmek için pandemi nedeniyle ağırlıklı olarak online ortamda etkinliklerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hem sektörel anlamda hem de sosyal hayatta üyelerimize yeni ufuklar kazandıracak etkinliklere imza atacağız. Yine üniversiteler ile işbirliği yapmayı öncelikli gündem maddelerimizden biri olarak belirledik. Genç iş insanlarını buluşturan bir sivil toplum kuruluşu olduğumuz için üniversite öğrencilerine yönelik de özel çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

SEKTÖREL KOMİTELER OLUŞTURULUYOR

Bursa’da sanayide en önemli sektörlerin tekstil ve otomotiv olduğunu da vurgulayan Ahmet Parseker, “TÜGİAD Bursa olarak, çok önemli bir sivil toplum kuruluşu konumundayız. Üyelerimiz genelde tekstil ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteriyor. Başta bu alanlar olmak üzere sektörel komiteler oluşturacağız. Üyelerimiz ile ilişkilerimizi kuvvetlendirmek, aidiyet duygusu oluşturmak da önceliklerimiz arasında. Üyelerimizin iş hayatında karşı karşıya kaldıkları sorunları çözüme kavuşturmak adına hem iş dünyası kuruluşları hem de bürokraside girişimlerde bulunacağız”  ifadelerini kullandı. Ahmet Parseker başkanlığındaki Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı da belirlendi: Hasan Keskin-Başkan Yardımcısı, Onur Özselek-Başkan Yardımcısı, Mesut Meriç-Sayman, Nur Gül Arslan-Genel Sekreter.