Şehit Gazi Sen Genel Başkanı Fatih OCAK, Genel Başkan yardımcıları Tuna AVCI, Serkan GÜL , Şehit Gazi Sen-Enerji Genel Başkanı  Tufan ALABALIK, Vatansever Sen - Sağlık Genel Başkanı E.Burcu AVCI, Vatansever Sen - Tarım-Orman Genel Başkanı  Aylin GÜNEŞ’’in katıldı.

Bursa’da Şehit Gazi Sen Kültür - Sanat Sendikasını Genel Merkezi’nin yeni yerindeki açılışına katılan Genel Başkan Fatih Ocak açılış konuşmasında şunları söyledi.

 “Değerli Dava Arkadaşımlarım

Şehit Gazi Sendikaları olarak çok zor günlerden geçerek bugünlere gelmiştir. Sendikamızın cefakar mensupları bugüne kadar çok kısıtlı imkanlarla, fakat büyük bir feragat ve fedakarlıkla görevlerini yerine getirmiştir.

 

Manevi gücünü sarsılmaz  inançlarından alan Şehit Gazi Sen yakınları, hiçbir şeyden yılmadan Türk Maneviyatını bayrağını dalgalandırmaktadır.

Bundan 3 yıl önce temelini attığımız bu eser Türkiye'de bir ilktir. Gerek manevi değeri, gerek  Türkiye'nin ilk ve tek ŞEHİT GAZİ SEN-KONFEDERASYONU olarak hizmet vermekteyiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hep birlikte omuz omuza bir aile bütünlüğü içinde çalışmaya devam edeceğiz. Böylesine büyük, vefalı ve güzel bir ailenin ferdi olmaktan onur duyuyorum.

İyi ki varsınız.” dedi.