Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay’ı ziyaret ederek, MÜSİAD’ın pandemiyle mücadele eden filyasyon ekiplerine sağladığı araç desteği nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

 

Ziyarette Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan’a Osmangazi İlçe Sağlık Müdürü Dr. Betül Bakış da eşlik etti.

 

Konuşmasında, filyasyon ekiplerinin pandemiyle mücadelede kritik görevler üstlendiklerine dikkat çeken Başkan Nihat Alpay, vatandaşların salgından korunması için kendi sağlıklarını tehlikeye atarak çalışan filyasyon ekiplerine MÜSİAD olarak destek vermekten mutluluk duyduklarını söyledi.

 

Pandemiye karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının yanı sıra, karşılıklı yardımlaşarak mücadele edilebileceğinin altını çizen MÜSİAD Bursa Şubesi Başkan Nihat Alpay, “Sağlık çalışanlarımız koronavirüs vakasının görüldüğü geçen mart ayından bu yana büyük bir gayretle vatandaşlarımızı salgına karşı korumaya çalışıyorlar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bunun yanında sahada görev yapan filyasyon ekiplerinin çalışmalarını da takdir ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan da MÜSİAD’ın pandemiyle mücadele eden filyasyon ekiplerine sağladığı araç desteği nedeniyle Başkan Nihat Alpay’a ve MÜSİAD Bursa Şubesi’nin bütün üyelerine teşekkür ederken, Bursa Valiliği tarafından hazırlanan teşekkür belgesini

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkan Nihat Alpay’a verdi.