Milletvekili Ödünç, AK Parti milletimizden aldığı güçle, 19 yıldır ülkemiz için gece gündüz çalışmaktadır. Örgütlenme açısından AK Parti bugün 11 milyonu aşkın üyesiyle sadece ülkemizde değil, dünyada kendinden söz ettiren büyük bir güçtür. 2023 hedeflerini gerçekleştirmek amacıyla var gücüyle çalışmaktadır. Biz her zaman aziz milletimizin hizmetindeyiz. Bizim için bu kadim milletin gelişmesini, kalkınmasını sağlamak en büyük onurdur.

 


AK Parti 7. Olağan Kongre’miz sorası AK Parti MYK’sında kimi dava arkadaşlarımız görevine devam ederken, kimileri ise görevini başka dava arkadaşımıza devir etti. Yeni göreve gelen, görevini devam ettiren AK Parti Genel Merkez’de bulunan, Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcımız Efkan Ala, Genel Sekreterimiz Fatih Şahin, Seçim İşleri Başkanımız Ali İhsan Yavuz, Tanıtım Medya Başkanımız Hamza Dağ, İnsan Hakları Başkanımız Dr. Leyla Şahin Usta, Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keşir, Kadın Kolları Teşkilat Başkanımız Bursa Milletvekilimiz Emine Yavuz Gözgeç ve Gençlik Kolları Başkanımız Eyüp Kadir İnan’a bir ziyaret gerçekleştirerek görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunduk. İfadelerine yer verdi.

 


Milletvekili Ödünç, “AK Kadrolar olarak milletimizin emrindeyiz. Aziz Vatanımız, Bursa’mız için gece gündüz çalışacağız” dedi.