Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, 18. hafta erteleme maçında Güneysu Spor Kulübü’nü evinde konuk etti. Üçevler Spor Tesisleri’ndeki mücadelenin ilk dakikalarında istediği oyunu sahaya yansıtamayan Nilüfer Belediyespor, yaptığı ataklardan da eli boş döndü. İlk sayısını beşinci dakikada bulan yeşil mavi beyazlı ekip, daha sonra oyuna ortak oldu. Karşılıklı sayılarla geçen maçın ilk yarısını, Nilüfer Belediyespor 14-13 önde tamamladı.

Nilüfer Belediyespor, karşılaşmanın ikinci yarısında ağırlığını sahaya yansıttı. Güneysu karşısında etkili savunma yaparak kalesini gole kapatan Nilüfer Belediyespor, yaptığı ataklardan da sayı buldu. Emre Gümüştaş, Ömür Pehlivan ve Can Ertuğ Işıkdoğdu ile hem kanattan hem de kale önünden goller bulan Nilüfer Belediyespor, aradaki farkı açtı. İkinci yarıda rahat bir oyun sergileyen Nilüfer Belediyespor, Güneysu Spor Kulübü maçından 32-22 galip ayrıldı.

Nilüfer Belediyespor, ligin 20. hafta maçında 18 Nisan Pazar günü Üçevler Spor Tesisleri’nde Göztepe Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.