Bursa’nın gezilecek yerleri listesinde ilk sıralarda yer alan Misi Köyü, yepyeni bir otel ve restorana ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.  Farklı konsepte sahip 5 odanın yanı sıra 100 kişi kapasiteli açık ve 50 kişi kapasiteli kapalı restoranın da yer alacağı Nermin Ablanın Evi Otel&Restoran, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 15.00’da Bursa protokolünün katılımıyla hizmet vermeye başlayacak.

Bursa Misi’de, misafirlerinin birbirinden keyifli ve benzersiz anlarınıza ev sahipliği yapacak olan Nermin Ablanın Evi Otel&Restoran’ın açılışı, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

“Tarihi günümüze taşımış nadide bir işletme” olan Nermin Ablanın Evi’nde, dileyenler 5 farklı konseptteki otel kısmında konaklayarak Misi’nin eşsiz doğasının ve huzurunun kapısını aralayacak, isteyenler de birbirinden enfes ve farklı lezzetlerin sunulacağı restoran&kafe kısmında mutlu dakikalara geçirebilecek.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE İZLER

Açılış öncesi değerlendirmelerde bulunan Nermin Ablanın Evi’nin Kurucusu Nazife Küçükaslan, “Nermin Ablanın Evi tarihi günümüze taşımış nadide bir işletmedir. Tesisimizdeki tüm dekoratif ürünler antikalardan olup, mekanımızın dağın bitişiğinde yer alan bahçesi ise kuş ve doğanın eşsiz seslerini misafirlerine bonkörce sunuyor. Kaliteli ve huzurlu bir ortam isteyen herkesi işletmemize bekliyoruz” dedi.

ANADOLU’NUN BENZERSİZ LEZZETLERİ

Anadolu’nun leziz tatlarını şık bir ortamda tatmak isteyenler için hoş bir atmosfer sunduklarını belirten Nazife Küçükaslan, “Mekanımızda ayrıca Anadolu’nun keşfedilmemiş lezzetlerini tadarken doğanın sesini dinlemek, başka bir deneyimini sunacak” diye konuştu.

110 yıllık tarihi bir konak olma özelliğini taşıyan ve tescilli tarihi eser statüsündeki Nermin Ablanın Evi’nin,  doğanın içinde huzurun kalbinde anların vaat ettiğini dile getiren Nazife Küçükaslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Nermin Ablanın Evi’ni uzun yıllardır hayal ettik, tasarladık ve yakında hizmete açıyoruz. Misafirlerimizi; şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzakta, doğanın içinde, benzersiz, güzel ve huzur dolu ve de en önemlisi her köşesi buram buram tarih kokan ‘Türk Evi’mizde,  ağırlamak isteriz. Açılışımızı pandemi kuralları çerçevesinde planladık ve bu büyük güne yaklaşırken heyecanımız katbekat artıyor. Bursa’ya, Bursa’nın bu eşsiz köşesine ve ülke turizmine tesisimiz aracılığıyla katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. Nermin Ablanın Evi’nin Bursa’nın en uğrak mekanlarından olacağına inancımız tam.”