İnegöl Belediyesi, kar yağışı sonrası başta ana arterler olmak üzere şehrin genelinde kaldırımların kar ve buzdan temizlenmesi için çalışma başlattı. 60 kişilik ekip, vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için kaldırımları temizliyor.

 

Kar yağışıyla birlikte çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran İnegöl Belediyesi, bir yandan köy yollarının ulaşıma kapanmaması için 24 saat mesaisini sürdürürken bir yandan da şehir merkezinde yolların temizlenmesi ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca yayaların ulaşımının aksamaması adına da kaldırımlarda kar temizliği başladı. Sokağa çıkma kısıtlamasının son bulduğu Pazartesi sabahına kaldırımları temiz hale getirmek için geceden çalışmaya başlayan ekipler, gün içerisinde de yaya ulaşımının aksamaması adına çalışmalarını sürdürüyor.

 

60 PERSONEL SAHADA

İnegöl Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü kontrolünde Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğünün de destekleriyle başta ana arterler olmak üzere şehrin genelinde kaldırımları temizliyor. Cadde ve sokaklarda temizlik görevlisi 30 personel ile iki ayrı müdürlükten 30 ilave personelde oluşan ekipler, kaldırım temizliği için görevlendirildi. Toplamda 60 personel, İnegöl’ün cadde ve sokaklarını kar ve buzdan temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Zorlu koşullarda vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması, kayma ve yaralanma gibi olumsuzluklarla karşılaşılmaması adına yapılan kaldırım temizlikleri, özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde kesintisiz devam ediyor.

 

TUZLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bir yandan kaldırımlar temizlenirken, yollarda da tuzlama ve kar temizliği çalışmaları aralıksız devam ediyor.