Erdem, Millet İtifakı’nın Nilüfer Belediyesi meclis üyesi adaylarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Adayların heyecan ve coşkusundan çok etkilendiğini belirten Erdem, bu durumun saha çalışmalarına da mutlaka pozitif bir etkisi olacağını vurguladı.

Erdem, Nilüfer’i ülkenin en yaşanabilir kentlerinden biri haline getiren yönetim anlayışının gelecekte de aynı şekilde süreceğine işaret ederek, bu kapsamda toplumun her kesiminin görüş, öneri ve eleştirilerinin mutlaka dikkate alınacağını, ilçenin daha mutlu yarınlara el birliğiyle taşınacağını söyledi.

‘SOKAK SOKAK ÇALIŞACAĞIZ’

Hedeflerinin çok yüksek bir oy oranıyla seçimleri kazanmak olduğunu, bütün hazırlıkları bu hedef doğrultusunda yaptıklarını dile getiren Turgay Erdem, ”Bu hedefe ulaşabilmek için sokak sokak, mahalle mahalle çalışıp herkese dokunacağız” diye konuştu.

Erdem, adayların tek tek söz alarak kendilerini tanıttığı toplantıda Erdem, yeni dönemde hep birlikte daha da güçlü olacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Her birisi eğitimli, değerli ve Nilüfer’e emek vermiş isimlerden oluşan, kalbi kenti için atan çalışma arkadaşlarım ile seçim sürecince sokağın nabzını birlikte tutmaya devam edeceğiz. Her yaştan bireyle direkt temasta olup kendimizi anlatacak, onların fikir, öneri ve sorularına çözümler getirecek, yanıt vereceğiz. Bu bakımdan ilçe örgütlerimize ve meclis üyesi adaylarımıza şimdiden teşekkür ediyorum.”